Coaching

Soms lijk je vast te lopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan op je werk gebeuren en/of in je persoonlijke leven. Het overkomt iedereen wel eens. Je bekende gedrag werkt niet meer of je vertrouwde strategieën lijken niets op te lossen. Op zo’n moment is coaching een prachtige manier om daar verandering in te brengen.
Ik, Joost van Meurs, begeleid je bij je vraag, probleem of verlangen in mijn praktijk in Zaltbommel. Dat doe ik in kortdurende trajecten van twee tot tien gesprekken. Ik begeleid je bij het doorzien van patronen en leer je nieuwe alternatieven voor je gedrag creëren. Zodat je weer met zin en gevoel voor de juiste richting in het leven kunt staan.

Kennismaking
Een coachingstraject start altijd met een eerste kennismakingsgesprek. In dat gesprek bespreken we wat jouw vraag is; waar wil je aandacht aan geven? Ik leg uit hoe ik werk en maak een inschatting van het aantal sessies wat er nodig is. We spreken samen de doelen af die jij wil bereiken met de coaching. Dit helpt ons gedurende het hele traject de focus te houden op het resultaat.
Na dit gesprek beslis jij of je met mij wil werken. Er zijn geen kosten aan dit gesprek verbonden en het duurt ongeveer een half uur.

Werkwijze
We starten de coaching met het onderzoeken van je vraag, probleem of verlangen. De doelen die in het kennismakingsgesprek zijn bepaald zijn leidend in de coaching, en niet dwingend.
We gaan op een andere manier kijken naar je probleem, situatie of relatie. Dat doen we in gesprek, door ervaringsoefeningen en soms ik geef je ook opdrachten mee.
Meestal zien we elkaar om de twee weken. Het is mijn ervaring dat dit de beste tijd is om de sessies te laten ‘landen’ en het geleerde in praktijk te brengen. Als je je doel bereikt hebt, of je hebt voldoende nieuwe stappen gezet en je kunt alleen verder, dan zijn we klaar.
De sessie duren ongeveer een uur. In de sessies werken we met verschillende methodieken, afhankelijk van wat er nodig is.
Ik werk met mindfullness, inqueries, lichaamswerk, familieopstellingen, geweldloze communicatie enz.

Klik hier om een afspraak te maken.