top of page

Team-coaching,

training en meer

Om de samenwerking binnen een organisatie te verbeteren en verdere ontwikkeling mogelijk te maken, biedt Myriat verschillende vormen van begeleiding en trainingen aan. 

Team-coaching en leiderschap

Deze termen vormen de kern voor de ontwikkeling van een organisatie. Myriat richt zich enerzijds op het verwerven van inzicht en vaardigheden en anderzijds op het ontwikkelen van effectiviteit van de deelnemers. Ik begeleid veranderingen op het vlak van visie, missie en gedrag. 

Trainingen

In groepssessies begeleid ik het aanleren van vaardigheden, het ontwikkelen en oefenen van nieuw gedrag en ik werk aan de persoonlijke effectiviteit in de groep. Hiervoor ontwikkel ik telkens maatwerk-trainingen.

teamcoaching

Medewerkerstevredenheidsonderzoek gedaan en nu?

Een programma waarin medewerkers samen met het MT onder begeleiding met de uitkomsten van het medewerkerstevredenheidsonderzoek aan de slag gaan om zogeheten verbetervoorstellen te maken. Het resultaat is een groot draagvlak onder de medewerkers, medewerkers die verder dan de grenzen van hun functies hebben gewerkt, en een MT dat heeft ervaren tot hoeveel meer medewerkers in staat zijn dan ze normaal van elkaar zien. Kortom, cultuur-doorbrekend!

t: 0630393135

e: joost@myriat.nl

Jan Steenstraat 35
3817 PH Amersfoort

KvK: 30122420

bottom of page