top of page
Asset 20@4x.png

Onderhoud en ontwikkeling

Elk team heeft regelmatig onderhoud en nieuwe kennis en vaadigheden nodig. Voor elke leidinggevende geldt dat ook. Ik doe dat in een omgeving waarin ontwikkelen veilig is.

Asset 13@4x.png

Mijn stijl kenmerkt zich door een focus op zowel het persoonlijke als het bedrijfsmatige. Ik werk op het punt waar individuele drijfveren de organisatiedoelstellingen raken, en ik word blij als mensen zich werkelijk open stellen voor de mogelijkheden die er zijn. Het is mijn passie organisaties en teams hierin te helpen. Door zowel te concentreren op verbinding binnen teamverband, de interactie tussen mensen, als op de autonomie van ieder individu, kan de vonk weer overslaan en kunnen mensen en organisaties effectiever te werk gaan.

Ik bied begeleiding en trainingen aan voor zowel teamontwikkeling als leiderschap. Dit kan binnen management teams, afdeling-breed, organisatie-breed of juist op individueel niveau. Ik werk onder andere met de ervaring uit de alledaagse praktijk, opstellingen, NLP en TA, teamrollen en vooral met passie en veel humor. 

Myriat werkt aan de samenwerking en ontwikkeling binnen een organisatie door verbindingen te leggen of te versterken, vaardigheden te verbeteren of te ontdekken, en iedereen te leren spelen met zijn of haar overtuigingen. Reflectie staat hierbij centraal.

t: 0630393135

e: joost@myriat.nl

Jan Steenstraat 35
3817 PH Amersfoort

KvK: 30122420

bottom of page